23. august 2019

Nyd sensommeren på terrassen

En solid markise kan være med til at forlænge og måske også forbedre udendørssæsonen i sensommeren. Og hvem vil ikke gerne sidde et par ekstra dage på terrassen, inden den kolde tid melder sig.  Sensommeren i Danmark kan være lun og stille – men den kan også byde på blæst, regn og hagl. Det danske vejr er uforudsigeligt, og det stiller store krav til dine udendørsarealer, hvis du foretrækker at opholde dig udenfor.

Vores markiser er tilpasset det danske vejr. Markiserne er robuste, har stor styrke og høj stabilitet. Stellet er solidt, og stoffet er nanobehandlet, som beskytter imod smuds, sol, vind og nedbør.

Markiser er ikke kun klassiske knæarmsmarkiser, som typisk bruges til terrasser og facader. Der findes også pergolamarkiser, som er velegnet til overdækning af større arealer, faldarmsmarkiser som egner sig godt til vinduesafskærmning og sidemarkiser, også kaldet læmarkiser, som skærmer for vind fra siden. Lodrette markiser er en smart løsning til både sol- og vindafskærmning på små og mellemstore altaner.

Vores klassiske markiser leveres med fjernbetjening og ekstra tilbehør efter behov f.eks. lys i armene. Andre markiser bl.a. sidemarkiser betjenes med manuelt udtræk.

Læs mere om de forskellige typer markiser på siden Markiser / sidemarkiser

Du er også altid velkommen til at ringe til os på 70 23 22 60. Vi kommer gerne forbi til en gratis opmåling og giver et uforpligtende tilbud på en ny markise eller nye gardiner.

Fotos fra Faber

Vi deler løbende deler ny inspiration på vores inspirationsside. Se de seneste opdateringer og lad dig inspirere til en længere og mere behagelig sensommer på terrassen.

Afskærmning, Markiser ,
Text Widget
Aliquam erat volutpat. Class aptent taciti sociosqu ad litora torquent per conubia nostra, per inceptos himenaeos. Integer sit amet lacinia turpis. Nunc euismod lacus sit amet purus euismod placerat? Integer gravida imperdiet tincidunt. Vivamus convallis dolor ultricies tellus consequat, in tempor tortor facilisis! Etiam et enim magna.