15. juni 2022

Gardiner fuldender din bolig

Gardiner fuldender udtrykket i en bolig med det helt rigtige lysindfald og design. Vi har netop haft fornøjelsen af at montere gardiner i den almene boligorganisation ALFABOs 2 prøvelejligheder i det nye byggeri Smedeparken i Brørup.

I de to prøvelejligheder har vi monteret Faber Multishade, Faber plisségardiner og Duette plisségardiner, som alle er med til at sikre effektiv og flot afskærmning i hjemmet. Gardinerne leveres i flere tætheder, farver og kvaliteter.

Multishade er et 2-lag-stof rullegardin. Det ene stykke stof er tætvævet, det andet stykke stof er transparent og stribet. Det bageste stykke stof er fastmonteret, mens det forreste stykke stof kører på en selvruller. Multishade er en elegant og moderne rullegardinløsning, som giver en flot effekt i rummet.De forskellige typer rullegardiner tilbydes i mange farver, typer af materialer og forskellige bredder.

Du kan læse mere om Multishade her (indsæt link: https://hmgardinbusser.dk/gardiner/rullegardiner-screen-og-duo/)

Plisségardinerne kan køre nedefra og op eller omvendt, oppefra og ned. De kan udspændes lodret, vandret og skråt.Vi tilbyder plisségardiner i mange farver, flere bredder og med forskellig struktur i stoffet. Vælger du de dobbelte plisségardiner, kan du samtidig opnå en energibesparelse, fordi gardinet er med til at isolere og holde på varmen.

Læs mere om plisségardiner her (indsæt link https://hmgardinbusser.dk/gardiner/plissegardiner/)
Kontakt os på 23702362, hvis du ønsker et besøg. Så kommer vi, når det passer dig, med vores bus fuld af gardininspiration.

Afskærmning, Gardiner, Markiser
Text Widget
Aliquam erat volutpat. Class aptent taciti sociosqu ad litora torquent per conubia nostra, per inceptos himenaeos. Integer sit amet lacinia turpis. Nunc euismod lacus sit amet purus euismod placerat? Integer gravida imperdiet tincidunt. Vivamus convallis dolor ultricies tellus consequat, in tempor tortor facilisis! Etiam et enim magna.