30. august 2022

Unik og effektiv solafskærmning til dit hjem

Indvendig solafskærmning er ikke blot med til at skabe hygge og stil i hjemmet eller på arbejdspladsen. Med multishade gardiner, screen og klassiske rullegardiner kan du kontrollere solens påvirkning af dit indeklima.

Når solen skinner – uanset om det er sommer eller vinter – er indvendig solafskærmning en vigtig del af indretningen for at kunne kontrollere solens påvirkning af indeklimaet.

Solafskærmning kan både begrænse solens varme og holde generende lys ude. Afskærmning er med til at forhindre, at der bliver for varmt i rummet, og udelukker blændende stråler og reflekser, så det er behageligt at opholde sig eller arbejde i lokalet.

​Når man taler om solafskærmning, skelner man mellem indvendig og udvendig afskærmning.

Fordelen ved indvendige solafskærmninger er, at de er lette og hurtige at betjene. Samtidig fås de i rigtig mange varianter, mønstre og farver. Desuden er de nemme at afmontere og udskifte, hvis du ønsker at skabe et nyt look.

Til indvendig solafskærmning bruger man typisk løsninger, der samlet betegnes rullegardiner (LINK til hjemmeside: Rullegardiner (screen og Multishade) – HM Gardinbusser):

  • Klassisk rullegardin
    Klassiske rullegardiner er til indendørs brug og tilbydes i mange farver, mønstre og leveres med tætvævet, transparent eller lysdæmpende stof. Betjeningen tilbydes med snor, kæder eller el-optræk.

  • Screen
    Screen er et rullegardin med screen-effekt til indendørs brug. Screen tilbydes i flere farver og kan være transparent, tæt eller groft vævet. Screen gardiner afskærmer for solens stråler, varme og fjerner UV-lyset, så møbler og tæpper ikke falmer. Betjeningen tilbydes med snor, kæder eller el-optræk.

  • Multishade
    Multishade gardinet består af to lag tekstil med transparente striber. Forskydes de to lag tekstil, lukkes lyset helt ude, men samles de, vil gardinet have transparente striber, som tillader lysindfald. Multishade er en elegant og moderne rullegardinløsning, som giver en flot effekt i rummet.

Hvilken type af afskærmning, der passer bedst til dig, afhænger af en række forhold, som HM Gardinbusser rådgiver dig om.

FOTO: Faber

Afskærmning, Solafskærmning, Trend
Text Widget
Aliquam erat volutpat. Class aptent taciti sociosqu ad litora torquent per conubia nostra, per inceptos himenaeos. Integer sit amet lacinia turpis. Nunc euismod lacus sit amet purus euismod placerat? Integer gravida imperdiet tincidunt. Vivamus convallis dolor ultricies tellus consequat, in tempor tortor facilisis! Etiam et enim magna.