Markiser / sidemarkiser

Om markiser / sidemarkiser

Hos HM Gardinbusser har vi mange års erfaring med markiser. Derfor kan vi også tilbyde den bedste rådgivning, sikker montering og et stort udvalg, der passer præcis til dit behov.

Knæarmsmarkiser er særdeles velegnede til at overdække terrasser. De kan overdække op til 4 meter i udfald og klare op til 12 s/m vind. De kan betjenes manuelt eller el. Knæarmsmarkisen fås med lys (LED LYS) og varme (infrarøde strålevarmer), som aktiveres med fjernbetjening.

Pergolamarkiser egner sig godt til overdækning af et større areal. De kan nå op til 7 m i udfald og har støtteben. På trods af det store udfald, har pergolamarkisen en høj vindstabilitet – den kan klare op til 8 s/m vind. Pergolamarkisen er elbetjent.

Faldarmsmarkiser er særdeles velegnede til vinduesafdækning og afskærmning for solen. Denne type markise kan klare op til 12 s/m vind og betjenes manuelt eller med el. Faldarmsmarkisen kan styres via en indbygget sol- og vindvagt, som tjekker blæst, vind- og sol.

Sidemarkiser/læmarkiser er gode til at beskytte mod vind og regn. De kan trækkes ud mellem 2 emner og er robuste med lodrette stivere. Sidemarkiser/læmarkiser betjenes udelukkende med manuelt træk.

Lodrette markiser anvendes bl.a. til afskærmning af altaner eller overdækkede terrasser. Markisen/stoffet ligger i kassetter med sluser, som monteres på rammerne. HM Gardinbusser tilbyder også screen med markisestof, hvor du kan indsætte ”vinduer” i stil med teltvinduer.  De lodrette markiser betjenes udelukkende med el

Fælles for alle HM Gardinbussers markiser er, at de er af meget høj kvalitet, som sikrer en lang levetid. Markiserne ruster ikke, fordi der er lavet af aluminium. Stofferne er vandafvisende og smudsafvisende, og der kan vælges stoftyper, som er nanobehandlet og helt smudsafvisende.

I HM Gardinbusser kollektion har vi mange forskellige typer, farver og mønstre. Ønsker du logo på din markise, så kan vi også hjælpe med det.

Markiser egner sig både til privat og erhverv.

Se flere billeder på Inspiration

Kontakt os

HM Gardinbusser leverer gardinløsninger til private og erhverv.

Kontakt os på tlf. 70 23 22 60

Text Widget
Aliquam erat volutpat. Class aptent taciti sociosqu ad litora torquent per conubia nostra, per inceptos himenaeos. Integer sit amet lacinia turpis. Nunc euismod lacus sit amet purus euismod placerat? Integer gravida imperdiet tincidunt. Vivamus convallis dolor ultricies tellus consequat, in tempor tortor facilisis! Etiam et enim magna.