21. juni 2018

Markiser til dansk sommervejr

Billede: Pergolamarkise

Den 13. juni kunne man på DMI’s hjemmeside læse, at prognoser peger på en mere tør og solrig sommer i Danmark end normalt.

Læs nyheden om prognosen for dansk sommervejr på DMIs hjemmeside.

Markiser er ikke alene en perfekt løsning til afskærmning for solens stråler. Markiser skærmer også for støvregn – sol og regn på skift er et velkendt fænomen for det danske sommervejr. Markiser fra HM Gardinbusser leveres i mange farver og tilpasses i størrelse til din villa, dit sommerhus, din lejlighed eller på en erhvervsbygning.

Markiser til erhverv kan sågar leveres med logo efter ønske.

Der findes mange forskellige typer markiser bl.a. knæarmsmarkiser, pergolamarkiser, faldarmsmarkiser, sidemarkiser/læmarkiser og lodrette markiser.

Læs mere om de mange typer markiser her:https://hmgardinbusser.dk/solafskaermning/markiser-sidemarkiser/

Afskærmning, Markiser , ,
Text Widget
Aliquam erat volutpat. Class aptent taciti sociosqu ad litora torquent per conubia nostra, per inceptos himenaeos. Integer sit amet lacinia turpis. Nunc euismod lacus sit amet purus euismod placerat? Integer gravida imperdiet tincidunt. Vivamus convallis dolor ultricies tellus consequat, in tempor tortor facilisis! Etiam et enim magna.