19. marts 2019

Gavekort på 3.000 kr. VINDEREN ER….

HM Gardinbusser deltog, traditionen tro, på årets Melfar Messe 2019 med et godt tilbud – 25% rabat på køb af gardiner, hvis du bestilte en opmåling på messen – og det var der mange besøgende, der benyttede sig af.

Tak til de mange besøgende, der kiggede forbi vores stand til en snak, og tak til alle jer der bestilte en opmåling – det glæder vi os til.

Udover inspiration og tilbud, så havde vi også en spændende konkurrence kørende i weekenden. Den gik ud på at gætte et antal hægter i et glas.

Og vinderen er nu udtrukket…

VINDEREN AF ET GAVERKORT PÅ 3.000 KR. til køb af gardiner hos HM Gardinbusser er:

Arne Jørgensen, Bogense

STOR TILLYKKE til Arne Jørgensen og tak for dit besøg på messen og din deltagelse i vores konkurrence.

HM Gardinbusser præsenterede bl.a. lækre velourgardiner og smarte nye løsninger til solafskærmning på messen. Hvis du ikke nåede at kigge forbi, er du altid velkommen til at kontakte os. Vi kommer gerne forbi til en gratis opmåling og giver et uforpligtende tilbud.

Messe
Text Widget
Aliquam erat volutpat. Class aptent taciti sociosqu ad litora torquent per conubia nostra, per inceptos himenaeos. Integer sit amet lacinia turpis. Nunc euismod lacus sit amet purus euismod placerat? Integer gravida imperdiet tincidunt. Vivamus convallis dolor ultricies tellus consequat, in tempor tortor facilisis! Etiam et enim magna.