7. oktober 2020

TILLYKKE! Lillebæltsbroen fylder 50 år

Vi ønsker Lillebæltsbroen tillykke med de 50 år! 🇩🇰🇩🇰🇩🇰

LOKAL GARDINEKSPERT I MIDDELFART I MERE END 15 ÅR

HM Gardinbusser har igennem mere end 15 år leveret gardiner, markiser og andre afskærmninger til private og virksomheder i Middelfart og omegn.

HM Gardinbusser blev stiftet i 2005 af Hans Møller og Morten Rasmussen. I forbindelse med et ejerskifte i 2019 indgik Lars S. Christensen i ejerkredsen. I dag drives HM Gardinbusser af Morten og Lars, som I måske kender fra lokalområdet, hvor de kører rundt i deres sorte gardinbusser med logo og sølvskrift. HM Gardinbusser kører direkte ud til private hjem og virksomheder med deres gardinbusser, som er fuld af gardinprøver og inspiration

Morten og Lars udtaler i fællesskab:

Vi har begge en uddannelse indenfor gardinbranchen og mere en 30 års erfaring. En af vores absolutte kerneværdier er professionel rådgivning. Det er helt afgørende for os, at kunderne får den nødvendige rådgivning, så de vælger den helt rigtige gardinløsning til deres hjem eller virksomhed. Vi leverer altid professionel rådgivning og gardiner af høj kvalitet.

Læs hele tillægget Den nye Lillebæltsbro – 50 års jubilæum

Gardiner, Hilsen, Ikke kategoriseret, Markiser
Text Widget
Aliquam erat volutpat. Class aptent taciti sociosqu ad litora torquent per conubia nostra, per inceptos himenaeos. Integer sit amet lacinia turpis. Nunc euismod lacus sit amet purus euismod placerat? Integer gravida imperdiet tincidunt. Vivamus convallis dolor ultricies tellus consequat, in tempor tortor facilisis! Etiam et enim magna.