10. december 2018

Ejerskifte hos HM Gardinbusser

Pressemeddelelse

Et ejerskifte er på vej hos Middelfart-virksomheden HM Gardinbusser. Den 1. januar 2019 overtager Lars S. Christensen ejerandelen efter Hans Møller og bliver derved medindehaver af HM Gardinbusser. Hans Møller fortsætter på nedsat tid indtil videre.

Fra årsskiftet er der nye tider på vej for HM Gardinbusser, som i dag ejes af Hans Møller og Morten Rasmussen. 1. januar 2019 indtræder Lars S. Christensen som medindehaver og overtager ejerandelen efter Hans Møller, som har valgt at fortsætte på nedsat tid, indtil han går på efterløn.

Lars har stor og bred erfaring indenfor gardinbranchen. Han er uddannet i Kolding og har arbejdet med gardiner siden 1986 bl.a. 13 år som salgskonsulent. Teknologiske gardinløsninger er et kerneområde for Lars. Han har i mange år beskæftiget sig med bl.a. apps og udvendig solafskærmning og har fokus på udviklingen på det tekniske område.

Ligesom på alle andre områder bliver gardiner digitaliseret, og den tekniske udvikling på området går stærkt. Med den store interesse for og erfaring med teknologiske gardinløsninger tilføres HM Gardinbusser, med Lars, nye og spændende kompetencer, der kan bidrage til fremtidens gardinløsninger.

Privat flyttede Lars til Fyn i 1993 og er i dag bosat i Brenderup.

Hans Møller og Morten Rasmussen er glade for de nye tider, der er på vej og udtrykker i fællesskab:

Der er et naturligt skifte på vej hos HM Gardinbusser, og vi er meget glade for, at Lars har valgt at indtræde som medejer i virksomheden. Lars har været freelance-ansat hos os i flere år, og vi kender ham som en dygtig, professionel og arbejdsom kollega med stor erfaring indenfor især tekniske gardinløsninger. Det går stærkt på det område, så vi ser det som en gevinst at få tilført tekniske kompetencer”.

For yderligere information om ejerskiftet kontakt venligst Hans Møller på telefon 23 70 23 61 eller Morten Rasmussen på telefon 23 70 23 62.

 

Virksomhedsinformation ,
Text Widget
Aliquam erat volutpat. Class aptent taciti sociosqu ad litora torquent per conubia nostra, per inceptos himenaeos. Integer sit amet lacinia turpis. Nunc euismod lacus sit amet purus euismod placerat? Integer gravida imperdiet tincidunt. Vivamus convallis dolor ultricies tellus consequat, in tempor tortor facilisis! Etiam et enim magna.