20. oktober 2018

Velour er en livsstil

Velourgardiner har gennem de seneste år fået et come back.

De flotte og eksklusive gardiner changerer i lyset og er med til at dæmpe støj i rummet. Velourgardiner kommer i mange smukke farver og kan kombineres med andre stoftyper, ligesom på billedet ovenfor (Foto: Jab)

HM Gardinbusser har i flere år mærket en stigende interesse for velour til private hjem. Og det er ikke kun neutrale farver, der er et hit. Det er bestemt også stærke farver og et mix at farver.

Hans Møller fra HM Gardinbusser udtaler:

Vores kunder går efter kvalitet og lækre materialer. Vi tror, at velour et blevet så populært, fordi stoffet er meget smukt, og så er det nemt at rengøre. Samtidig har velourgardiner en lydabsorberende effekt, det har også værdi for et rum.

Vi ser, at der er interesse for både dæmpede og stærke farver. Overordnet ser vi flere farver og mere personlighed i de private hjem, end vi gjorde for nogle år tilbage.

Se meget mere inspiration til gardinløsninger

Gardiner, Kollektion, Trend ,
Text Widget
Aliquam erat volutpat. Class aptent taciti sociosqu ad litora torquent per conubia nostra, per inceptos himenaeos. Integer sit amet lacinia turpis. Nunc euismod lacus sit amet purus euismod placerat? Integer gravida imperdiet tincidunt. Vivamus convallis dolor ultricies tellus consequat, in tempor tortor facilisis! Etiam et enim magna.