22. august 2018

Undgå myg, hvepse og fluer i hjemmet

Insektnet er ikke en ny opfindelse – men det virker! Nettet beskytter imod myg, hvepse, fluer, spyflyer, edderkopper og andre insekter.

Hos HM Gardinbusser har den varme sommer betydet stor efterspørgsel på insektnet – til både huse, lejligheder og virksomheder bl.a. cafeer og kontorlokaler.

Vi har haft rigtig travlt hen over sommeren med at montere insektnet hos både private og erhverv. Sol og varme har givet optimale livsbetingelser for hvepse og andre insekter – det har vi bestemt mærket”, udtaler Hans Møller. 

Insektnet kaldes ofte for myggenet. Ordet myggenet er faktisk misvisende, da nettet også beskytter imod mange andre typer insekter bl.a. hvepse, fluer, spyflyer og edderkopper.

HM Gardinbusser leverer insektnet af høj kvalitet, som kan monteres eller demonteres på vinduet efter behov. Insektnet leveres også som rullegardin i en kassette. Når et insektnet leveres som rullegardin, påmonteres sidelister på vinduet, som sikrer, at nettet forbliver i rammen og ikke bliver skævt af blæst.

Insektnet som rullegardin kan suppleres med et plisségardin eller stofgardiner, så kassetten bliver skjult. Plisségardin og stofgardiner fås i mange farver og mønstre – se mere

Læs mere om insektgardiner

Gardiner
Text Widget
Aliquam erat volutpat. Class aptent taciti sociosqu ad litora torquent per conubia nostra, per inceptos himenaeos. Integer sit amet lacinia turpis. Nunc euismod lacus sit amet purus euismod placerat? Integer gravida imperdiet tincidunt. Vivamus convallis dolor ultricies tellus consequat, in tempor tortor facilisis! Etiam et enim magna.