9. april 2018

Nyd foråret og sommeren under markisen

Markiser tilpasset dit behov

Med en markise kan du tage forskud på foråret og forlænge sommeren til langt hen i efteråret.

En markise sikrer nemlig, at du til enhver tid kan skærme for solens stråler, skabe læ og samtidig nyde en lun aften på trods af dug og regndryp.

Fordelene ved en markise er mange. Vi har her samlet et udpluk:

  • Markisen forhindrer, at der bliver varmt inde i boligen
  • Markisen skygger og skærmer for solen
  • Markisen sikrer ly for dug og regndryp
  • Markisen fylder minimalt, når den ikke er i brug
  • Du slipper for stolper og parasolfødder på terrassen

Hos HM Gardinbusser har vi mange års erfaring med markiser – uanset om du er jagt efter en pergolamarkise, der skal overdække terrassen, en faldarmsmarkise, der skal skærme for solen eller en sidemarkise, der skal beskytte mod vind og regn.

HM Gardinbusser kan tilbyde den bedste rådgivning, sikker montering og et stort udvalg, der passer præcis til dit behov.

Fælles for alle HM Gardinbussers markiser er, at de er af meget høj kvalitet, som sikrer en lang levetid. Markiserne ruster ikke, fordi der er lavet af aluminium. Stofferne er vandafvisende og smudsafvisende, og der kan vælges stoftyper, som er nanobehandlet og helt smudsafvisende.

I vores kollektion har vi mange forskellige typer, farver og mønstre. Ønsker du logo på din markise, så kan vi også hjælpe med det.

Du kan læse mere om vores mange forskellige typer markiser her

Afskærmning, Kollektion, Markiser, Trend , , , , , , ,
Text Widget
Aliquam erat volutpat. Class aptent taciti sociosqu ad litora torquent per conubia nostra, per inceptos himenaeos. Integer sit amet lacinia turpis. Nunc euismod lacus sit amet purus euismod placerat? Integer gravida imperdiet tincidunt. Vivamus convallis dolor ultricies tellus consequat, in tempor tortor facilisis! Etiam et enim magna.