Inspiration til døren

HM Gardinbusser kommer til dig, når du har tid. Vores gardinbusser er fyldt med lækre og inspirerende kollektioner, som bliver udskiftet flere gange om året. På den måde sikrer vi, at du får den bedste inspiration og tryghed i at vælge den helt rigtige gardinløsning.

Gratis opmåling

HM Gardinbusser sætter en ære i at håndtere hele processen – fra inspiration til montering. Derfor tilbyder vi altid vores kunder en gratis opmåling, så vi er sikre på, at alle mål er korrekte. På den måde opnår vi den bedste kvalitet i vores arbejde. Og du er sikret den flotteste løsning.

Montering

HM Gardinbusser har mange års erfaring i montering af gardiner og markiser. Det gælder både små og store opgaver. Ved at overlade monteringen af dine gardiner til os, er du sikret en professionel løsning fra idéen opstår, til dine gardiner hænger i hjemmet.

Forside foto 600x400

Reparation

Trænger dine gardiner eller markiser til et servicetjek, så kan HM Gardinbusser hjælpe dig med det. Nogle gange er det blot en kæde eller en snor, der er knækket i rullegardinet. Andre gange er der behov for, at dugen på markisen skal udskiftes.

Vedligeholdelse

Korrekt vedligeholdelse sikrer dine gardiner og markiser en længere levetid. Derfor er det en god idé jævnligt at foretage et servicetjek, en rensning eller vask af dine produkter. HM Gardinbusser er eksperter på området – vi råder, vejleder og hjælper dig gerne.

Rensning af gardiner

Der er ingen regler for, hvor ofte du skal vaske eller rengøre dine gardiner. Men når du synes, at tiden er inde, så kommer HM Gardinbusser gerne til dig, afmonterer dine gardiner, vasker eller renser dem, og sørger for, at de igen hænger som nye hos dig.

Text Widget
Aliquam erat volutpat. Class aptent taciti sociosqu ad litora torquent per conubia nostra, per inceptos himenaeos. Integer sit amet lacinia turpis. Nunc euismod lacus sit amet purus euismod placerat? Integer gravida imperdiet tincidunt. Vivamus convallis dolor ultricies tellus consequat, in tempor tortor facilisis! Etiam et enim magna.