Om HM Gardinbusser

HM Gardinbusser leverer gardiner, afskærmning, tæpper og artikler til baderum af høj kvalitet og med fokus på god service.

HM Gardinbusser håndterer hele processen – fra inspiration til montering.

Hans Møller og Morten Rasmussen, ejerne af HM Gardinbusser, har stor erfaring indenfor gardiner og afskærmning. Begge har en uddannelse med speciale i gardiner og har i mere end 25 år arbejdet med tekstiler.

Ekspertise og mange års erfaring sikrer, at du som kunde vil opleve troværdig sparring, inspiration og kvalitet i særklasse. Professionel rådgivning er en kerneværdi for HM Gardinbusser.

HM Gardinbusser kommer direkte til dig med en bus fuld af inspiration og unikke kollektioner, som fornyes flere gange om året.

Ved at overlade hele processen – fra inspiration til montering – til HM Gardinbusser er du sikker på at få leveret produkter og service af høj kvalitet.

Text Widget
Aliquam erat volutpat. Class aptent taciti sociosqu ad litora torquent per conubia nostra, per inceptos himenaeos. Integer sit amet lacinia turpis. Nunc euismod lacus sit amet purus euismod placerat? Integer gravida imperdiet tincidunt. Vivamus convallis dolor ultricies tellus consequat, in tempor tortor facilisis! Etiam et enim magna.