Akustikforbedrende gardiner

Om akustikforbedrende gardiner

Akustikforbedrende gardiner er kraftige gardiner, der giver ro i hjemmet, på kontoret og i bl.a. konferencerum og foredragssale. De kraftige gardiner dæmper lyden og er med til at sikre en god og rolig rumklang.

Gardiner til forbedring af akustikken er særligt velegnet til rum med hårde materialer, rungende lyd og genlyd. I private hjem bliver de kraftige gardiner ofte brugt i køkken/alrum og stuer med klinker eller trægulv.

For erhverv er akustikforbedrende gardiner særdeles velegnede til kontormiljøer, konferencelokaler videolokaler og mødelokaler. Gardinerne kan dæmpe både lyd og lys.

Akustikforbedrende gardiner tilbydes i mange forskellige farver og kvaliteter bl.a. velour, uld og andre kraftige stoffer.

Lyd- og lysdæmpende gardinløsninger er velegnede til både private hjem og erhverv.


Lydstudie i Fredericia

WeCademy i Fredericia har i samarbejde med HM Gardinbusser fået lavet et lydstudie til gennemførsel af webinarer og videokonferencer. Med plader på væggene og kraftige gardiner foran vinduerne er akustikken i rummet optimal til gennemførsel af online møder, og lysindfaldet kan varieres efter behov.

Se flere billeder på Inspiration

Kontakt os

HM Gardinbusser leverer gardinløsninger til private og erhverv.

Kontakt os på tlf. 70 23 22 60

Text Widget
Aliquam erat volutpat. Class aptent taciti sociosqu ad litora torquent per conubia nostra, per inceptos himenaeos. Integer sit amet lacinia turpis. Nunc euismod lacus sit amet purus euismod placerat? Integer gravida imperdiet tincidunt. Vivamus convallis dolor ultricies tellus consequat, in tempor tortor facilisis! Etiam et enim magna.