10. juli 2023

Design dit eget tæppe

Hos HM Gardinbusser laver vi andet end gardiner og solafskærmning.

Vi giver dig også mulighed for at designe og sætte dit personlige præg på dit tæppe.

Du kan selv vælge størrelse, type, farver og facon. Ønsker du et afpasset tæppe eller et væg til væg-tæppe, så kan det lade sig gøre. Tæppet kan være langt eller kort, flad- eller bouclevævet, eller måske et tæppe i grov velour.

Du designer og bestemmer selv, hvordan dit tæppe skal se ud.

Tæpper efter eget design er velegnet til private og erhverv.

Læs mere her: https://hmgardinbusser.dk/taepper/

Book et besøg af vores gardinbus. Det er gratis og uforpligtende.
Du er velkommen til at kontakte os på tlf. 7023 2260.

Tæpper ,
Text Widget
Aliquam erat volutpat. Class aptent taciti sociosqu ad litora torquent per conubia nostra, per inceptos himenaeos. Integer sit amet lacinia turpis. Nunc euismod lacus sit amet purus euismod placerat? Integer gravida imperdiet tincidunt. Vivamus convallis dolor ultricies tellus consequat, in tempor tortor facilisis! Etiam et enim magna.