23. september 2022

Opnå energibesparelse med gardiner

Med den rigtige gardinløsning er det muligt at opnå besparelser på varmeregningen og effektivt holde på varmen, når kulden banker på udefra.

Faktisk er brug af gardiner et af Energistyrelsens konkrete tips til at nedsætte varmeforbruget i hjemmet eller virksomheden.

“Træk gardiner og persienner for om aftenen og natten for at forhindre varmetab gennem vinduerne. Træk dem fra igen om dagen for at få lys og varme ind,” lyder rådet fra Energistyrelsen og SparEnergi.dk.

Hos HM Gardinbusser anbefaler vi stofgardiner i kraftige materialer som velour. Med den type gardiner har du samtidig mulighed for at sætte et personligt præg, da vores kollektioner fås i forskellige farver, mønstre og materialer.

En anden løsning er Fabers Duette® gardiner, som effektivt holder på varmen. Duette® gardinerne er sat sammen af to lag, der har en isolerende luftlomme mellem lagene. Ydersiden af gardinet afviser kulden, mens gardinets inderside holder på varmen.

Faber skriver på sin hjemmeside, at tests udført af laboratoriet Fraunhofer IBP i Tyskland viser, at Duette® gardiner kan reducere varmetabet fra dine vinduer med helt op til 46 procent, hvilket giver en mærkbar besparelse på din varmeregning. 

Om sommeren giver gardinerne tilmed mulighed for at skærme for sol og varme og holde rummene kølige. Gardinet holder således op til 78 procent af solvarmen ude i sommermånederne og efterlader rummene svale og behagelige. 

Desuden er Duette® gardiner fuld af muligheder. Kollektionen, som HM Gardinbusser forhandler, fås alle i farver, og gardinerne er ideelle til næsten alle vinduestyper, uanset, om du har særlige høje eller brede vinduer, vinduer med spids eller andre skæve vinkler.

Uanset dit behov kan HM Gardinbusser hjælpe med at finde netop de gardiner, der passer perfekt til dig. Vi har mange års erfaring og stor indsigt i, hvad hvert enkelt produkt kan. Derfor kan vi vejlede og rådgive dig, så du finder den helt rigtige løsning til dit hjem eller virksomhed.

Gardiner, Stofgardiner, Trend
Text Widget
Aliquam erat volutpat. Class aptent taciti sociosqu ad litora torquent per conubia nostra, per inceptos himenaeos. Integer sit amet lacinia turpis. Nunc euismod lacus sit amet purus euismod placerat? Integer gravida imperdiet tincidunt. Vivamus convallis dolor ultricies tellus consequat, in tempor tortor facilisis! Etiam et enim magna.