30. januar 2020

Gardiner foran dit klædeskab

Gardiner kan bruges på mange flere måder og til mange andre formål end foran vinduerne. Her er inspiration til det ”lette” og elegante klædeskab dækket af et flot kvalitetsgardin.

Når vi tænker på gardiner, så tænker vi ofte afskærmning foran vinduer og terrassedøre. Nu er tiden inden til at tænke på gardiner i mere bred forstand – for gardiner kan bruges på mange flere måder og til mange andre formål end blot foran vinduer og døre.

Foto 1 – Afskærmning af herreklædeskab

På det første billede vises et kraftigt kvalitetsgardin brugt til afskærmning af et herreklædeskab. Klædeskabet får pludselige et helt andet udtryk end et klassiske klædeskab med låger. Fremfor et tungt og firkantet møbel bliver klædeskabet forvandlet til et mere elegant opbevaringssted, som kan placeres alle steder i huset, også i stuen i små lejligheder.

Foto 2 – Kvalitetsbadeforhæng

På det andet billede vises et kraftigt gardin-badeforhæng, som kan leveres i lige præcis den farve eller det mønster, der passer til dit badeværelse. De kraftige badeforhæng hænger glat og roligt – også mens du bader.

Foto privat hjem – Afskærmning foran klædeskab

Gardiner foran klædeskab behøver ikke at være kraftige og tunge, de kan også være lette og transparente. De lette gardiner er mindre kompakte i udtrykket og kan være med til at give et let og luftigt udtryk i rummet. Her vises et forhæng fra et privat hjem, hvor et mørkt transparent gardin dækker et klædeskab. 

Kun fantasien sætter grænser…

Udover at dække et klædeskab kan gardiner bruges til mange andre spændende formål. Stofgardiner kan f.eks. bruges til opdeling af et rum, afdækning af reoler og hylder eller som afskærmning til en entré eller som forhæng foran din vaskemaskine og tørretumbler. 

Gardinstoffer kan leveres i mange forskellige kvaliteter, farver og mønstre. Hvis du drømmer om, at det hele skal matche flot sammen i et rum, så kan hynder, puder og sengetæpper laves i samme materialer, nuancer eller mønstre som dine gardiner.

Det er kun fantasien, der sætter grænser. Vi kommer med mere inspiration…

Gardiner, Stofgardiner ,
Text Widget
Aliquam erat volutpat. Class aptent taciti sociosqu ad litora torquent per conubia nostra, per inceptos himenaeos. Integer sit amet lacinia turpis. Nunc euismod lacus sit amet purus euismod placerat? Integer gravida imperdiet tincidunt. Vivamus convallis dolor ultricies tellus consequat, in tempor tortor facilisis! Etiam et enim magna.