22. november 2019

Kombination af velour og screen

Vinteren byder på mange nye flotte gardinfarver og smarte gardinløsninger.

Særligt velour er populært, fordi velourgardiner af høj kvalitet er elegante og changerer flot i lyset samtidig med, at velourgardiner har flere forskellige funktioner. Dels skærmer gardinerne perfekt for lys og sikrer privatliv i hjemmet. Og dels er velourgardiner en fordel for lydniveauet i hjemmet, de tætte gardiner dæmper lyden og forbedrer akustikken i rummet.

Velourgardiner kan kombineres med andre gardintyper, som her i et privat hjem i Odense, hvor smukke grønne velourgardiner er kombineret med et mørkt indvendigt screen. Til velourgardinerne er der anvendt en flot sort gardinstang.

Læs mere om stofgardiner og indvendig screen.

Kontakt os på 70 23 22 60, hvis du ønsker et besøg. Så kommer vi, når det passer dig, med vores bus fuld af gardininspiration.

Afskærmning, Gardiner , ,
Text Widget
Aliquam erat volutpat. Class aptent taciti sociosqu ad litora torquent per conubia nostra, per inceptos himenaeos. Integer sit amet lacinia turpis. Nunc euismod lacus sit amet purus euismod placerat? Integer gravida imperdiet tincidunt. Vivamus convallis dolor ultricies tellus consequat, in tempor tortor facilisis! Etiam et enim magna.