20. september 2019

Efterår med flotte farver

Efteråret byder på et hav af flotte farver og mønstre indenfor vores gardinverden. 

Vores HM Gardinbusser er fyldt med nye flotte farveprøver i mange forskellige materialer.

Hvis du søger inspiration til nye gardiner, så er du meget velkommen til at kontakte os. Vi kommer gerne forbi med vores gardinbus fuld af inspiration. Vi kan hjælpe og rådgive dig i valg af alle typer gardiner og gardinløsninger. Vi tilbyder også at lave en gratis opmåling og give et helt uforpligtende tilbud.

Kontakt Morten Rasmussen på 23 70 23 62 eller Lars Christensen på 30 30 38 09 – så kigger vi forbi, når det passer dig.

I den kommende tid møder du HM Gardinbusser på nettet og i aviserne med fokus på efterårets flotte farver

Gardiner
Text Widget
Aliquam erat volutpat. Class aptent taciti sociosqu ad litora torquent per conubia nostra, per inceptos himenaeos. Integer sit amet lacinia turpis. Nunc euismod lacus sit amet purus euismod placerat? Integer gravida imperdiet tincidunt. Vivamus convallis dolor ultricies tellus consequat, in tempor tortor facilisis! Etiam et enim magna.