3. januar 2018

50% rabat på syning af gardiner

Rabat på gardiner efter mål 

HM Gardinbusser sørger altid for, at dine nye gardiner bliver leveret i de helt præcise mål. Bestiller du gardiner efter mål hos os, er du nemlig sikret de bedste og mest professionelle løsninger inden for syning af gardiner.

Og netop nu tilbyder vi dig hele 50% rabat på syning af dine nye gardiner fra HM Gardinbusser.

Tilbuddet gælder i hele januar og februar 2018. Kontakt os på tlf. 70 23 22 60 og hør mere.

Afskærmning, Gardiner, Kollektion, Trend , , , , , ,
Text Widget
Aliquam erat volutpat. Class aptent taciti sociosqu ad litora torquent per conubia nostra, per inceptos himenaeos. Integer sit amet lacinia turpis. Nunc euismod lacus sit amet purus euismod placerat? Integer gravida imperdiet tincidunt. Vivamus convallis dolor ultricies tellus consequat, in tempor tortor facilisis! Etiam et enim magna.