1. november 2017

Ny stil med nye gardiner

Understreg din stil

Efter en årrække, hvor vi ikke kunne leve minimalistisk nok, så er gardinerne for alvor tilbage. Vi kan nærmest ikke åbne et boligmagasin uden, at vi bliver præsenteret for gardiner i alverdens farver og materialer.

Gardinerne skal nemlig ikke længere kun skærme for dagslys og naboer, de skal i højere grad skabe stemning og understrege stilen og indretningen i vores hjem, fortæller Hans og Morten fra HM Gardinbusser.

“Gardinerne er virkelig vendt tilbage som et dekorativt element i boligen. Uanset, om du er til det lette og minimalistiske, det maskuline, eksklusive eller romantiske udtryk, kan du skabe et unikt udtryk med gardiner,” siger de.

Altid de nyeste kollektioner

Hans og Morten følger konstant med i tidens trends, når det gælder indretning af boliger.

Derfor er HM Gardinbussers karakteristiske sorte busser også hele tiden fyldt op med de nyeste kollektioner fra de bedste leverandører, så kunderne kan få en ny stil med nye gardiner i deres hjem.

“Vi råder og vejleder om den bedste gardinløsning til hver enkelt kunde,” siger Hans og Morten, som tydeligt mærker en ændring i kundernes ønsker og behov.

HM Gardinbusser tilbyder gardiner i mange forskellige farver, mønstre og materialer lige fra velour, hør, flagdug og intelligente stoffer til luftrensende og flammesikrende stoffer. Og som et ekstra plus er gardinerne med til at forbedre akustikken i hjemmet.

Afskærmning, Gardiner, Kollektion, Trend , , , , , ,
Text Widget
Aliquam erat volutpat. Class aptent taciti sociosqu ad litora torquent per conubia nostra, per inceptos himenaeos. Integer sit amet lacinia turpis. Nunc euismod lacus sit amet purus euismod placerat? Integer gravida imperdiet tincidunt. Vivamus convallis dolor ultricies tellus consequat, in tempor tortor facilisis! Etiam et enim magna.