18. oktober 2017

Indret med efterårets farver

Inspiration til boligen

I efteråret er det tid til at rykke tættere sammen, da vi ofte tilbringer flere timer inde end ude. Derfor er efteråret for mange også den tid på året, hvor man har brug for at ændre på indretningen og udtrykket i hjemmet. Der skal varme og hygge til.

Har du ikke lige behov for at udskifte sofaen eller malerierne på væggene, så kan mindre også gøre det. Med nye gardiner, nye puder eller et nyt tæppe kan du nemt skabe et nyt look i dit hjem.

Hos HM Gardinbusser er vores gardinbusser i øjeblikket fyldt op med lækre kollektioner i efterårets fine, dybe farver.

Nye gardiner er med til ændre udtrykket i din bolig – uanset om du ønsker kraftige, luksuriøse eller tynde, elegante gardiner. Med gardiner kan du skabe en hyggelig stemning, men du kan samtidig også forbedre akustikken eller skabe en form for isolering, hvis du har store vinduer.

Med nye puder i blød og lækker velour kan du nemt skabe en hyggelig stemning. Ikke nok med at velour er smukt og behageligt, så er det også et af tidens mest hotte materialer. Vælg gerne farver som mørkeblå, bordeaux eller grøn. Du kan sagtens kombinere velour med andre materialer som eksempelvis uld, hør eller strik. HM Gardinbusser hjælper dig med at få syet puder i lige præcis de farver, materialer og faconer, som du ønsker.

Et tæppe er ikke kun med til at skabe hygge og bedre akustik, det er også med til at understrege indretningen i din bolig. Hos HM Gardinbusser kan du selv vælge størrelse, type, farver og facon på dit tæppe. Tæppet kan være langt eller kort, flad- eller bouclevævet, eller måske et tæppe i grov velour. Tæpper må gerne mikses og matches ligesom puderne. Og vælger du et tæpper i efterårets smukke farver, så er du sikret nuancer, der skaber ro og harmoni i dine rum.

Find inspiration til dine nye gardiner, puder eller tæpper her

Gardiner, Kollektion, Puder, Tæpper, Trend , , , , , , , ,
Text Widget
Aliquam erat volutpat. Class aptent taciti sociosqu ad litora torquent per conubia nostra, per inceptos himenaeos. Integer sit amet lacinia turpis. Nunc euismod lacus sit amet purus euismod placerat? Integer gravida imperdiet tincidunt. Vivamus convallis dolor ultricies tellus consequat, in tempor tortor facilisis! Etiam et enim magna.