7. september 2017

Velour i mange skønne farver

Tidens trend

Efter en lang periode, hvor persienner og rullegardiner har været vores kunders foretrukne gardinløsning til hjemmet, er stofgardinerne  i hastig fart på vej tilbage.

Særligt den smukke velour er populær, fordi den tunge metervare er perfekt til at skabe en eksklusiv, varm og hyggelig stemning. Velour er en smuk kontrast til den mere stringente og nordiske stil, som mange i øjeblikket indretter sig med.

Du kan altså sagtens kombinere de tunge og lange stofgardiner med enkle, minimalistiske møbler.

En sidegevinst ved velour er, at stoffet forbedrer akustikken. Særligt nye huse med store rum, klinker på gulvene og højt til loftet kan have udfordringer med akustikken. Her kan velourgardiner afhjælpe problemet.

Gardiner, Kollektion, Trend , ,
Text Widget
Aliquam erat volutpat. Class aptent taciti sociosqu ad litora torquent per conubia nostra, per inceptos himenaeos. Integer sit amet lacinia turpis. Nunc euismod lacus sit amet purus euismod placerat? Integer gravida imperdiet tincidunt. Vivamus convallis dolor ultricies tellus consequat, in tempor tortor facilisis! Etiam et enim magna.