7. september 2017

Duo Roller er en genial løsning

Genial løsning

Vores Duo Roller er særdeles populære. Og det er der god grund til. Duo Roller er nemlig en genial løsning, der kombinerer det bedste fra rullegardiner og persienner.

Med Duo Rollers dobbelte stoflag af transparente og ikke-transparente striber får du rullegardiner, hvor du horisontalt lukker lyset helt ude eller kun lader en lille stribe være åben.

Hos HM Gardinbusser har vi en stor kollektion af Duo Rollers. I kollektionen finder du uendelige kombinationsmuligheder, de smukkeste farver, en lang række eksklusive stoffer og forskellige bredder på striberne.

Duo Roller kan leveres på en montageprofil eller i en elegant kassette, som fås i forskellige farver. Duo Roller leveres med kæde i plast eller aluminium, men kan også leveres med motor, som med et enkel tryk på fjernbetjeningen får dine gardiner til at køre op og ned.

Gardiner, Kollektion, Trend , ,
Text Widget
Aliquam erat volutpat. Class aptent taciti sociosqu ad litora torquent per conubia nostra, per inceptos himenaeos. Integer sit amet lacinia turpis. Nunc euismod lacus sit amet purus euismod placerat? Integer gravida imperdiet tincidunt. Vivamus convallis dolor ultricies tellus consequat, in tempor tortor facilisis! Etiam et enim magna.